Informatie

The Titans is de officiële supportersvereniging van het professionele basketbal in Den Bosch. Het doel van The Titans is om de beleving van de Bossche basketbal supporters te vergoten tijdens thuis en uitwedstrijden van New Heroes Den Bosch. Op dit moment telt de supporters vereniging meer dan 200 leden en is daarmee een van de grootste supporters verenigingen van  basketballend Nederland.

Wat doen The Titans?

Thuiswedstrijden

Bij thuiswedstrijden verzorgen wij onder meer sfeeracties om het team op aan te moedigen, waaronder het voorstellen van de spelers, New Heroes en meer.

Wij kiezen bij elke wedstrijd de MVP en na elke thuiswedstrijd verzorgen we het Titans-Café in de foyer waar een kort interview wordt gehouden met een speler van New Heroes.

Daarnaast organiseren wij één of meerdere activiteiten met spelers uit de selectie, zoals Bowling with the Stars en doen we jaarlijks mee aan het supporterstoernooi in Wijchen.

Uitwedstrijden

Bij alle uitwedstrijden is er een grote groep supporters die trouw onze ploeg achterna reist! Tijdens het reguliere seizoen is het meestal geen probleem om aan kaarten te komen, maar bij het aanbreken van de Playoffs is de vraag naar (uit)kaarten vaak een stuk groter. Leden van The Titans krijgen ALTIJD voorrang bij de kaartverkoop van uitwedstrijden.

Voordelen lidmaatschap

Voordelen

– 10% korting op je seizoenskaart (de korting is hoger dan de contributie voor the Titans!)
– leuke activiteiten met de spelers
– Als eerste op de hoogte van leuke nieuwtjes!
– Voorrang bij kaartverkoop uitwedstrijden

nieuwsoverzicht2