Tickets thuiswedstrijden New Heroes:

Voor de thuiswedstrijd van de New Heroes kunt u kaarten kopen via de site van de New Heroes.

Tickets uitwedstrijden New Heroes:

Bij uitwedstrijden kunt u kaarten kopen via de website van de betreffende club of bij de sporthal van de tegenstander zelf. In de playoffs kan de vraag naar kaarten hoog zijn. Bij uitwedstrijden krijgen de leden van de supporters vereniging voorrang bij het bestellen van kaarten. Dit is een van de voordelen om lid te zijn van SV The Titans.

Mocht er grote vraag zijn naar kaarten of zijn er bijzonderheden dan zal hier altijd een bericht over verschijnen op svthetitans.nl en via onze sociale media.

Seizoenskaart

Leden van The Titans krijgen 10% korting op hun seizoenskaart! Meer informatie daarover is te vinden op de website van de New Heroes. Den Bosch.

nieuwsoverzicht2