Titans

Play-off sfeer actie

Nog even en de mooiste periode van het jaar breekt weer aan; de play-offs. Vanaf 30 april zullen onze helden gaan strijden om het kampioenschap in de DBL.

The Titans heeft voor de play-offs maar liefs 1200 light sticks gekocht. Eerder gebruikte we bij het voorstellen van de spelers vuurwerk fonteintjes maar die mogen van de gemeente niet meer worden gebruikt. Vandaar dat we nu met de light sticks bij het voorstellen van de spelers een spectaculair schouwspel willen maken. Ook vorig seizoen hebben we die aangekocht en uitgedeeld om onze spelers te ondersteunen.

Wat vorig seizoen wel opviel was dat veel supporters de light sticks vergaten mee te nemen naar de volgende wedstrijden. Daar hebben we het volgende op gevonden. Bij thuis wedstrijden van New Heroes in de play-offs delen we voor de wedstrijd de lightsticks uit.

Na de wedstrijd worden deze weer ingenomen wanneer je de zaal verlaat om ze de volgende wedstrijd weer te kunnen uitdelen. Zo kunnen we optimaal gebruik maken van de sticks.

Na de laatste thuiswedstrijd in de play-offs, en laten we er voor gaan dat dat in de finale is, mag je de light stick mee naar huis nemen en houden.

Wil jij helpen met het neerleggen en het inzamelen van de sticks? Stuur even een mailtje en meld je aan.