Titans

Laatste seizoen voor the Titans

Op de algemene ledenvergadering op 11 maart is het doek voor the Titans gevallen. De leden besloten daar tot het opheffen van de supportersvereniging voor het Bossche professionele  basketball.

Het huidige bestuur gaf aan hun taken op 1 juni van dit jaar neer te leggen. Aan de vergadering werd uitgelegd welke factoren binnen- maar zeker in meerderheid ook die van buiten de supportersvereniging hadden bijgedragen aan dit besluit.

Hoewel erg spijtig en jammer konden de meeste leden zich vinden in de verklaring van het bestuur. Vanaf nu zal het proces om tot de definitieve opheffing in gang worden gezet. Voor de juiste afhandeling zal er nog een ledenvergadering belegd moeten worden. Daar krijg je als lid van the Titans nog bericht van.