Titans

Tijd voor bezinning

Na al het carnavalsgeweld waar de zotheid hoogtij vierde is het vanaf aswoensdag tijd voor bezinning. Zeker dit jaar want de hamvraag als supporter van het Bossche basketball zou deze dagen moeten zijn;
Hoe nu verder met de supportersvereniging the Titans? 11 maart is de algemene ledenvergadering in de business club in de Maaspoort. Waar we vorig jaar ook zaten en waar velen zouden meehelpen aan het van de grond tillen van the Titans 2.0
Een jaar later de balans opmakend is daar niet heel veel van terecht gekomen. Komen de werkzaamheden binnen de vereniging op steeds minder schouders neer. Dat kan zo niet langer daarom leggen 4 van de 5 bestuursleden hun functie neer. The Titans op zoek naar een voorzitter, secretaris, penningmeester en een algemeen bestuurslid.
Vraag je daarom als lid en vooral als supporter af of het professionele basketbal in Den Bosch een supportersvereniging verdiend. Wat heb jij er aan gedaan maar veel belangrijker nog, wat ga jij er aan doen? Of er komt een nieuw bestuur en we zetten de schouders er onder of het doek valt voor the Titans. Jij bent aan zet en jij bent diegene die kan voorkomen dat the Titans worden opgeheven.
Kom op zijn minst naar de algemene ledenvergadering op maandag 11 maart 2019 om 20.00 uur in de businessclub van de Maaspoort. Het kan zomaar de laatste keer zijn dat we als Titans leden bij elkaar zitten of durf jij de uitdaging aan te gaan?