Titans

Toekomst Titans aan zijde draadje

11 maart wordt de dag dat het er op of er onder wordt voor de supportersvereniging the Titans. Op de algemene ledenvergadering stellen maar liefst vier van de vijf bestuursleden hun functie ter beschikking en zijn niet herkiesbaar. Kortom we hebben een heel nieuw bestuur nodig. Waarom? De werkzaamheden binnen de supportersvereniging komen steeds meer op een klein groepje vrijwilligers en het bestuur neer. Kortom tijd voor een frisse wind.

Wie denkt: “maar dat verhaal heb ik eerder gehoord”, die heeft gelijk. Ook vorig jaar had het bestuur bij de ledenvergadering een dringende oproep aan de leden om zich meer in te zetten voor The Titans en indirect voor het professionele basketball in Den Bosch. Ondanks de positieve geluiden en  goede voornemens in die ledenvergadering blijkt het eindresultaat erg mager te zijn. Sterker nog, de groep die zich inzet en de lasten draagt is uiteindelijk kleiner geworden.

Voor de huidige groep rede om de functies neer te leggen en het stokje over te dragen aan een nieuwe lichting. Wellicht dat een frisse blik en nieuwe inzichten onze supportersvereniging er weer bovenop helpt. Je kan in ieder geval van start in een financieel gezonde supportersvereniging van een basketballclub met de grootste historie in Nederland. Jullie zijn aan zet.

Kom 11 maart 2019 om 20.00 uur naar de businessclub in de Maaspoort voor de ledenvergadering. Maar belangrijker, vraag je zelf vooraf af wat jij zou kunnen betekenen voor een vereniging als the Titans. De huidige bestuursleden zullen je graag vertellen wat de functie als bestuurslid inhoud. De functies van voorzitter, secretaris, penningmeester en algemeen bestuurslid zijn vacant. Genoeg om uit te kiezen.

Vragen kan je ook stellen door naar ons te mailen.