kwart finale lijkt finale

Het affiche van de kwart finale NBB beker voor New Heroes zou als finale niet misstaan. Al erg vroeg in het toernooi kruisen twee grootmachten de degens met elkaar. Onze helden zullen het op  moeten nemen tegen de huidige bekerhouder Donar Groningen. De Bossche formatie is ligt in het voordeel omdat na de wedstrijd in Groningen op 14 januari de beslissing valt tijdens de return in eigen huis. Op 17 januari 2018 zal in de Maaspoort beslist worden wie over beide wedstrijden het sterkste is en door gaat naar de kwart finale.

Om de wedstrijden in het overvolle speelschema te kunnen passen is de thuiswedstrijd van New Heroes tegen het Rotterdamse Feyenoord op 12 januari geschrapt. Het is nog niet bekend wanneer deze wedstrijd gaat worden gespeeld.