Wedstrijden tegen Suns bekend

Er moesten nog twee wedstrijden tegen Den Helder Suns gepland worden. De uitwedstrijd voor de competitie die was geschrapt in verband met het Europese avontuur van New Heroes. Daarnaast moest ook nog een datum gevonden worden voor een wedstrijd in de Maaspoort voor de Beker.

Allereerst de uitwedstrijd in Den Helder is vastgesteld op 7 februari 2019 om 19.30 uur in de sporthal aan de Sportlaan in Den Helder.
In de achtste finale in de NBB beker is ook Den Helder Suns de tegenstander. Die betreft een thuiswedstrijd voor New Heroes. Er gingen geruchten over allerlei data waarop deze wedstrijd gespeeld zou worden over het internet. De datum 11 december 2018 werd regelmatig genoemd. Deze datum is NIET JUIST. De wedstrijd wordt op donderdag 20 december om 20.00 uur in de Maaspoort gespeeld.

Voor het volledige actuele speelschema en de uitslagen van de al gespeelde wedstrijden kijk je op onze pagina met het speelschema