Titans

Tetter de Russen knetter

Woensdag 24 oktober spelen onze helden hun tweede thuiswedstrijd in de poule fase van de Europecup. De eerste wedstrijd tegen het Tsjechische Pardubice werd glansrijk met 91-58 gewonnen. Uit in Israël moest New Heroes nipt, na een heftige strijd, de meerdere erkennen in Ness Ziona.
Ook woensdag wordt het een cruciale wedstrijd. Normaliter moeten alle thuiswedstrijden van onze helden gewonnen worden om door te gaan na de poulefase. Daarbij is de steun van de fans onmisbaar. De supportersvereniging The Titans organiseert daarom de actie “tetter de Russen knetter”.

Ben je lid van the Titans? Dan kan je voorafgaand aan de wedstrijd bij the Titans stand in de foyer gratis een toeter afhalen!
Ben je geen lid (???) dan zijn de toeters voor zover de voorraad strekt, te koop voor 3 euro per stuk.

Laten we woensdag de Maaspoort veranderen in een kolkende, zingende, springende en toeterende massa die samen met onze jongens op het veld de Russen met lege handen en piepende oortjes de Maaspoort uitblazen!

Heya Den Bosch!

O ja, die toeter is ook prima te gebruiken tegen de Israëliërs, Donar, Leiden etc etc. Laat hem naast jouw seizoenkaart tot de vaste uitrusting voor een wedstrijd in de Maaspoort worden!