Wijziging speelschema

Met het behalen van de poulefase in de Europe cup waren onze helden verzekerd van minimaal 6 wedstrijden in deze internationale competitie. De eerste (thuis)wedstrijd daarvan werd overtuigend gewonnen van Pardubice uit Tjechië. Morgen staat de wedstrijd in Israël tegen Ironi Hai Motors Ness Ziona al weer op het programma. Kortom de agenda van onze helden begon behoorlijk over te lopen. Woensdag in Israël spelen om een dag later in Weert aan te treden is te veel gevraagd.

De wedstrijd op 25 oktober uit tegen Weert is dan ook van de kalender gehaald. Ook de wedstrijd op 22 november tegen Den Helder is van het tableau. Wanneer deze wedstrijden worden ingehaald is nog niet bekend. Een nieuwe datum voor de uitwedstrijd tegen Landstede Zwolle van 8 november is wel bekend. Deze wordt verzet naar 13 december 2018.

Het bijgewerkte speelschema en de uitslagen van de al gespeelde wedstrijden zie je op ons speelschema