Titans

Ga mee naar Tjechië

Op 7 november spelen onze helden in Tjechië de uitwedstrijd tegen BK JIP Pardubice. Thuis werd er ruim van de Tjechen gewonnen. In de Maaspoort werd de eindstand 91-58. Ook in Tjechiè gaan onze jongens voor de winst en jij kan daar bij zijn.

7 en 8 november reist een groep New Heroes fans naar Tjechië om de Bossche formatie naar de winst te schreeuwen.

Samen staan we sterk en dat geld ook voor het reizen als supportersgroep. Hoe pak je dat aan? De genoemde prijzen zijn indicatief en afhankelijk van met hoeveel mensen we kunnen boeken.

Een vliegticket kan  je  boeken bij Transavia. Je bent dan zo’n € 75,- kwijt voor een retour. De vluchten 7-11 heen en weer terug op 8-11 zullen de meeste fans boeken. Je vliegt dan vanaf Eindhoven naar Praag en weer terug uiteraard. Transavia heeft maar 1 vlucht op de 7e heen en op de 8e terug, dus dat kan niet missen!

De transfers van het vliegveld naar het hotel, van het hotel naar de sporthal en weer terug naar het hotel en ten slotte weer terug naar het vliegveld kan verzorgd worden. De kosten hiervoor is afhankelijk van het aantal personen die mee gaan. Hoe meer fans, hoe lager de prijs per persoon. Bij 10 deelnemers kosten de transfers € 58,- all-in. Bij het maximale aantal van 19 deelnemers kosten de transfers € 30,53. Voor de transfers en het hotel hebben we een samenwerking met onze reispartner ID Travel. Zij regelen het vervoer en het hotel. Dat betekent dat zij voor dit deel de boeking zullen doen.

We hebben een mooi 4 sterren hotel geselecteerd. Het Aida Hotel in Praag. Dit hotel ligt 2,5 km buiten het centrum, en heeft een metrostation op de hoek van de straat. Met een metrokaartje a € 1,- reis je naar het centrum. De kosten voor de overnachting per persoon zijn;

Bij 1persoonskamer € 53,- voor 1 nacht inc ontbijt.

Bij 2persoonskamer € 26,- voor 1 nacht inc ontbijt.

Bij 3persoonskamer € 21,- voor 1 nacht inc ontbijt.

Bij 4persoonskamer € 19,- voor 1 nacht inc ontbijt.

De prijs voor een wedstrijdkaartje bedraagt € 6,-. Wanneer je je aanmeld als deelnemer voor de reis, wordt het kaartje voor je wordt gereserveerd. De 6 euro voor het kaartje dien je bij de hal contant te voldoen.

Als je besluit mee te gaan, werkt dit als volgt;

Stuur een mail dat je meegaat en wie je meeneemt.

2  Jouw naam en e-mailadres wordt door ons gestuurd naar ID Travel.  Die sturen een aanmeldingsformulier naar jou toe. Dat vul je in. Daarna krijg je een factuur die je per ommegaande dient te voldoen. Hou rekening met € 10,- administratiekosten.

3 Boek zelf jouw vliegticket(s) op de website van Transavia.

Ga je mee? Ja toch zeker? Stuur de mail met jouw gegevens.