New Heroes weet nog niet waar het aan toe is

New Heroes boekte dinsdagavond een knappe overwinning in Bulgarije, maar of het genoeg is om zich te kwalificeren voor de FIBA Europe Cup weten we morgen pas. De Bossche ploeg moest met 11 punten winnen om zeker te zijn van een plaats in het hoofdtoernooi maar dat lukte helaas niet.

Het is nu afwachten wat de andere ploegen doen aangezien de beste 3 verliezers ook doorgaan. Extra pijnlijk is dat de andere wedstrijd die gespeeld werd tussen ALBA Fehervar en BC Dnipro net met 2 punten verschil beslist werd waardoor Den Bosch nu al de tweede slechtste verliezer is. Om duidelijker te zijn; het onderlinge verschil tussen alle andere wedstrijden moet morgen bij allen groter zijn dan 8. Mocht dat zo zijn, dan is Den Bosch alsnog door naar het hoofdtoernooi.

Klassement verliezers:

1. BC Dnipro -7
2. NEW HEROES -8
3.

Nog te spelen wedstrijden, ploegen wie nu op achterstand staan:

Rilski Sportist -22 Spelen nog thuis
U-BT Cluj Napoca -13 Spelen nog thuis