Het aftellen is begonnen

Terwijl onze helden nog druk bezig zijn met het afwerken van het oefenprogramma kunnen de New Heroes fans gaan aftellen. Over precies een week zal het seizoen2017 – 2018  los barsten. 3 oktober beginnen we meteen met een Europe Cup wedstrijd in de Maaspoort. New Heroes treft dan in de tweede ronde het Bulgaarse BC Balkan.

Op 9 oktober is de return in de Botevgrad Arena in Bulgarije.
Mocht New Heroes deze kwalificatieronde tegen Balkan doorkomen dan wacht er de poule fase met het Belgische Mons Hainaut, het Cypriotische AEK Larnaca en Tsmoki Minsk uit Wit-Rusland als tegenstanders.

Maar laten we bij het begin beginnen en woensdag 3 oktober onze helden gaan aanmoedigen in de Maaspoort. Europese wedstrijden zijn niet bij de seizoenkaart inbegrepen. Voor kaarten klik je hier.

Zaterdag 6 oktober zal in de Maaspoort Feyenoord de eerste tegenstander in de DBL voor het komende seizoen zijn.