Donderdag 19.00 Maaspoort

Aanstaande donderdag zal New Heroes de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 18/19 spelen. In de Maaspoort zal donderdag Kangoeroes Mechelen de oefen tegenstander zijn. Vorige week moesten onze helden met maar 7 beschikbare spelers in Mechelen het onderspit delven.

Nick Oudendag was niet aanwezig omdat hij onderweg was met de selectie van het Nederlandse team. Stefan Wessels (been), Maarten Bouwknecht (gebroken duim), Jessey Voorn (been) en Steven Cook (vinger) deden vanwege de blessures niet mee.

Hopelijk kunnen we donderdag van een wat grotere selectie genieten en Mechelen meer tegenspel bieden. Nieuwsgierig naar de nieuwe selectie? De eerste wedstrijd in eigen hal wil je als fan niet missen. Let dan op, normaal beginnen wedstrijden in de Maaspoort om 20.00 uur. Deze oefenwedstrijd start een uur eerder! Om 19.00 uur is de tip off