Ook Norville naar Frankrijk

Norville Carey heeft in Frankrijk een nieuwe club gevonden. Hij gaat komend seizoen spelen voor Poitiers Basket 86. Deze club uit midden Frankrijk komt uit in de Franse divisie B. Vorig jaar eindige Poitiers op de 10e plaats in deze divisie.

Norville beleefde zijn eerste jaar als professional vorig jaar bij New Heroes. De speler van de Maagdeneilanden speelde daarvoor bij Rider University in de NCAA1 Metro Atlantic Athletic Conference.
In Den Bosch viel Norville vooral op door zijn spectaculaire spel en vele aley oops. Bij New Heroes scoorde hij gemiddeld 12 punten en noteerde gemiddeld 5 rebounds per wedstrijd. In Frankrijk zal Norville tegen zijn Bossche ploegmaat Mike Miklusak komen te spelen. Die vond al eerder een plaats bij het naar de Franse B divisie gepromoveerde BCGO.