Ga mee op reis naar Bulgarije!

3 oktober speelt New Heroes thuis en op 9 oktober de return wedstrijd tegen BC Balkan Botevgrad. Niet alleen rekenen we op een volle Maaspoort op 3 oktober. Ook op 9 oktober hebben onze jongens jouw support meer dan nodig.

Op dit moment is er al een grote groep supporters die de reis naar Botevgrad gaat maken. Deze supporters gaan van 8 t/m 10 oktober naar Bulgarije. Een vlucht naar Sofia (Dichtstbijzijnde luchthaven van Botevgrad) kan je zelf boeken vanaf Eindhoven Airport met Ryanair of Wizz air. Dat zijn voor zover bekend de goedkoopste opties.

Via New Heroes is een korting op het hotel bedongen.

Een kamer voor 2 personen kost € 93 euro per kamer per nacht inclusief ontbijt.

Voor een eenpersoonskamer is de prijs € 83 per kamer per nacht inclusief ontbijt.

Daar moet je dan nog de volgende kosten bij optellen

Lokale belastingen zijn € 0.56 p.p.p.n.

De transfer vliegveld – hotel en retour is € 11.50 pp

Een toegangskaartje voor de wedstrijd kost € 3 pp

Er wordt nog gekeken hoe de transfer van het hotel naar de hal wordt geregeld. Die kosten zijn nog niet bekend.

Om gebruik te maken van deze aanbieding moet je voor 31 augustus aangemeld zijn.

Aanmelden en meer informatie vragen kan door een mailtje te sturen.