Ook 2 keer oefenen tegen Z.Z. Leiden

Eerder deze week konden we al berichten over de oefen/demonstratie wedstrijd van New Heroes tegen Landstede Zwolle op zondag 30 september in Duiven. In de voorbereiding op het seizoen 2018 – 2019 speelt New Heroes ook nog twee oefenwedstrijden tegen ZZ Leiden. De eerste wedstrijd wordt thuis in de Maaspoort gespeeld. Op zondag 23 september komt de formatie van de kersverse Leidse coach, Rolf Franke naar Den Bosch. Hoe laat deze wedstrijd gespeeld gaat worden is nog niet bekend.

Op woensdag 26 september reist Poropat en zijn mannen af naar de vijf mei hal in Leiden. Daar zal om 20.00 uur de oefenwedstrijd tegen ZZ Leiden beginnen. Woensdag is de dag in de week waarop ook de Europe cup wedstrijden worden gespeeld. In combinatie met de eerste wedstrijd tegen Leiden de zondag er voor en de wedstrijd in Duiven tegen Zwolle de zondag er na geeft New Heroes de kans om vast wennen aan het spelen ion de competitie in het weekeinde en op woensdag voor de Europe Cup.