Oefenen tegen Zwolle

Het oefenprogramma is nog niet bekend maar pak de agenda er nog even bij. Zoals het er nu uit ziet spelen op 30 september onze helden een wedstrijd tegen Landstede Zwolle.

De basketball vereniging Pigeons uit Duiven bestaat dit jaar 40 jaar. Om hun jubileum luister bij te zetten organiseren ze op 30 september 2018 een wedstrijd tussen New Heroes en Landstede Zwolle. Dat zal gezien de Europe cup wedstrijden de laatste oefenwedstrijden zijn. De eerste Europe cup wedstrijd staat namelijk op de woensdag daarop, 3 oktober, op het programma.

De oefenwedstrijd tegen Landstede wordt gespeeld op zondag 30 september 2018 om 16.30 uur in Duiven in de sporthal Triominos, Eltensestraat 4, 6921 MD Duiven. Kaartjes kosten voor niet leden van Pigeons die ouder zijn dan 3 jaar € 2,50 en zijn te koop aan de kassa van de sporthal Triominos.