MVP blijft bij New Heroes

Het was vorig jaar een nek aan nek race met Stefan Wessels. Keshun Sherrill werd door de leden van the Titans verkozen tot MVP 2017-2018. Ook in het seizoen 2018-2019 kunnen we in de Maaspoort van zijn atletische kunsten genieten.

Keshun tekende namelijk een contract om nog een jaar in dienst  van New Heroes te blijven.  De 1.75 grote watervlugge guard maakte indruk met zijn onnavolgbare acties richting de basket en zijn hoge jumpshots. In 38 wedstrijden wist hij 613 punten (16,1 punten per wedstrijd) tegen 45,9% te scoren voor de Bossche formatie.

Keshun zal de Bossche kleuren komend seizoen verdedigen samen met; Stefan Wessels, Jonathon Williams, Devon van Oostrum, Nick Oudendag, Maarten Bouwknecht, Stan van den Elzen, Roel Aarts, Jessey Voorn en Norbert Thelissen