16 clubs in 2e ronde

Het eerder verschenen artikel bleek niet helemaal te kloppen, nu het juiste verhaal, excuses voor het ongemak
16 teams doen mee aan de 2e kwalificatie ronde van de Europe cub. In deze 2e ronde spelen 8 geplaatste teams tegen 8 niet geplaatste teams. Niet geplaatste teams spelen eerst nog in de eerst kwalificatieronde tegen elkaar. Daarnaast kregen 3 niet geplaatste clubs een bye, kort gezegd een vrijkaartje naar de tweede kwalificatieronde. Ook New Heroes was niet geplaatst maar kreeg samen met Kapfenberg en Benfica zo´n vrijkaartje naar de tweede kwalificatie ronde. 10 andere ongeplaatste teams spelen de eerste kwalificatieronde voor de laatste 5 plaatsen in de tweede kwalificatie ronde.

In de Loting van 31 juli zullen de 8 geplaatste teams gekoppeld worden aan een winnaar van de duels van de eerste ronde of één van de drie teams met een bye.

New Heroes kreeg een Bye naar de 2e ronden samen met;
ECE Bulls Kapfenbeg (Kapfenberg Oostenrijk, 1e) bye
Benfica (Lisabon Portugal, 3e) bye

De geplaatste teams in de tweede ronde zijn+

Balkan Botevgrad (Botevgrad, Bulgarije,  2e)
Rilski sportiost (Samokov Bulgarije, 3e)
ZZ Leiden (Leiden Nederland, 2e)
Keravnos (Strovolos Nicosia Cyprus, 2e)
Alba Fehérvár (Székesfehérvár Hongarije, 3e)
Dinamo Sassari (Sassari Sardinië Italië 10e)
U-BT Cluj Napoca (Cluj Napoca Roemenië, 3e)
Lulea (Lulea Zweden, 2e)

Op Leiden na, er wordt niet gespeeld tegen een team uit eigen land, zijn deze geplaatste teams de potentiële tegenstanders van New Heroes in de tweede ronde.

Er zijn ook nog de 10 teams die een eerste kwalificatieronde spelen. De vijf winnaars uit die ronde stromen in de tweede kwalificatieronde in en spelen tegen de geplaatste teams in de 2e ronde.

Alle deelnemende ploegen aan Europe cup 18-19. Met New Heroes vogel zijn onze mogelijke tegenstanders in de 2e ronde

De tien ploegen die een eerste ronde moeten spelen en dus samen met Leiden geen tegenstander van New Heroes in de tweede ronde kunnen worden zijn;

Cherkaski  Mavpy (Cherkasy Oekraïne, 1e)
Dnipro (Dnipro Oekraïne, 2e)
Dekstone Turi Svitavy (Svitavy Tjechië, 4e)
Kataja (Joensuu Finland, 6e)