Titans

Je wordt gezocht

The Titans is de officiële supportersvereniging van het professionele basketbal in Den Bosch. Het doel van The Titans is om de beleving van de Bossche basketbal supporters te vergroten tijdens thuis en uitwedstrijden van New Heroes Den Bosch. Op dit moment telt de supporters vereniging meer dan 200 leden en is daarmee een van de grootste supporters verenigingen van basketballend Nederland.
Binnen het bestuur van the Titans is er een vacature op de positie van

penningmeester

Als penningmeester draag je zorg voor het tijdig betalen van de rekeningen en het innen van o.a. de contributie- en sponsorgelden. Als penningmeester maak je samen met de voorzitter en secretaris deel uit van het dagelijkse bestuur. Met het bestuur van The Titans praat je mee over het beleid en de activiteiten binnen de vereniging. Het bestuur vergadert ongeveer 5 keer per jaar (al nagelang er behoefte aan is) en heeft veelvuldig “app” contact.
Daarom zoeken wij een persoon die wat vrije tijd vrij wil maken om als penningmeester van een financieel gezonde vereniging op te treden. Affiniteit met het penningmeesterschap, boekhouden en licht administratief werk is erg welkom maar niet noodzakelijk.
Heb je interesse? Stuur een mail naar ons secretariaat en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om nader kennis te maken (mochten we je nog niet kennen).