Nederlands team

Nick en Stefan zijn door.

Toon van Helfteren, de bondscoach van the orange Lions, heeft zijn definitieve selectie voor de WK-kwalificatie ronde bekende gemaakt.

Helaas  zijn de New Heroes spelers Maarten Bouwknecht  en Jessey Voorn daar niet bij. Zij vielen af op het moment  dat de selectie van 16 naar 12 spelers werd terug gebracht.

Stefan Wessels werd wel gekozen in de definitieve selectie. Samen met Nick Oudendag zijn zij de spelers  van New Heroes die mee doen aan de kwalificatie. Voor Stefan is dat zijn debuut in een WK kwalificatie ronde.

De definitieve selectie bestaat uit

Charlon Kloof,  Leon Williams,  Bryan Alberts,  Worthy de Jong,  Arvin Slagter,  Shane Hammink,  Yannick Franke,  Stefan Wessels, Jito Kok, Thomas van der Mars,  Roeland Schaftenaar en Nick Oudendag

Met vier spelers bij de laatste 16 was New Heroes al goed vertegenwoordigd maar ook met Stefan en Nick in de eindselectie blijft New Heroes de hofleverancier van the Orange Lions.

vrijdag 22 juni spelen the Orange Lions een oefenwedstrijd in België om op 28 juni in Groningen de degens met Roemenië te kruisen. Een wedstrijd die met 8 punten of meer gewonnen moet worden om uitzicht te houden op de eindronde van het WK in China.