Connect with us

New Heroes

New Heroes stopt met Kevin en Pim

New Heroes heeft bekend gemaakt dat ze zowel Kevin Bleeker als Pim de Vries geen nieuw contract zullen aanbieden. Kevin speelde afgelopen seizoen zijn eerste seizoen voor de Bossche formatie. Pim de Vries heeft vanaf 2009 alle jeugdselecties bij de Bossche club doorlopen.

Beide spelers hadden na afgelopen seizoen een aflopend contract met een optie op het komende seizoen opgenomen. Van die optie wordt door New Heroes vooralsnog geen gebruik van gemaakt.

Afgelopen seizoen had Kevin veel pech en was hij onder andere aan zijn kuit geblesseerd. Vooraf waren de verwachtingen hoog van de speler die vooral in Amerika en Spanje had gespeeld en daarnaast ook nog eens tienvoudig international is.

Pim de Vries stond na het uitvallen van Antony Marshall regelmatig in de starting five. De afgelopen woensdag 23 jaar geworden forward wordt vooral geroemd om zijn verdedigende kwaliteiten. Pim leek bijvoorbeeld in de competitie de enige speler in het Bossche te zijn die de bij Donar spelende Brandyn Curry in toom kon houden. In de Play offs en was hij een van de betere verdedigers bij New Heroes. Niet voor niets zien vele in hem een groot talent.

Vooralsnog komt er dus een einde aan de het spelen van Pim en Kevin in Den Bosch. Wie hun vervangers worden is nog niet bekend evenmin of en zo ja waar Pim en Kevin volgend jaar zullen spelen.