Titans

14e supporters toernooi. Geef je op!

Op Zaterdag 9 Juni wordt in de de Horstacker in Nijmegen voor de 14e maal het Magixx13 recreanten/supporters basketbal toernooi georganiseerd. Ook dit jaar zullen The Titans met 2 teams mee gaan doen.
De wedstrijden beginnen rond 10.30 en de finale staat rond de klok van 16:00 gepland. De wedstrijden staan onder leiding van ervaren scheidsrechters.

Na afloop van de wedstrijden zal de prijsuitreiking plaatsvinden en zullen de barbecue en het buffet worden geopend.
DJ TOM en Nijmeegse volkszanger Gordon zullen voor de muzikale omlijsting zorgen. Alle ingrediënten voor een gezellig 5e kwart zijn aanwezig.

Lijkt je leuk om hieraan mee te doen schrijf je dan snel in en stuur een mail
Zet in jouw mail jouw naam en telefoonnummer en laat ook even weten of je blijft mee eten.

Titans leden die meespelen doen gratis mee en voor hen wordt het eten ook betaald
Personen die niet meespelen maar wel willen mee-eten betalen hiervoor 8,75 euro p.p.

Laat z.s.m. weten of je hieraan mee wilt doen, vol=vol