Titans

Keshun wordt toch nog MVP 2017-2018

Niet alleen de wedstrijd tegen Donar afgelopen zaterdag was een forse tegenvaller voor de Bossche fan. Ook de verkiezing tot MVP kreeg niet de ontknoping waar naar werd uitgekeken.
Voorafgaand aan de wedstrijd leken de kaarten al geschud. Stefan Wessels en Keshun Sherrill gingen beiden met 26 punten aan de leiding. Omdat Keshun geblesseerd was leek de titel voor Stefan voor het oprapen. Toch zou het heel anders lopen.

Normaal gesproken pakten Stefan en Keshun iedere wedstrijd wel wat punten voor het klassement. Zaterdag was echter anders, beide spelers scoorden geen punten voor het klassement. Keshun vanwege zijn blessure en Stefan omdat hij buiten de punten viel.
MVP werd Pim de Vries die er voor zorgde dat Brandyn Curry niet in de wedstrijd kwam. Als een magneet zat hij aan de Groningse topspeler geplakt. Curry kon zijn spel alleen maar aan het begin van de 3e periode laten zien. Precies, in de periode dat Pim op de bank werd gehouden. Zaterdag stond Pim verdedigend zijn mannetje in een verder zeer pover presterend New Heroes.

Omdat Stefan en Keshun beiden hetzelfde aantal punten als MPV hebben gescoord hebben we gekeken naar het aantal wedstrijden die de spelers dit seizoen hebben kunnen spelen. Je bent ten slotte van meer waarde in het veld dan daar buiten. Stefan heeft 30 wedstrijden gespeeld dit seizoen en Keshun 31. Dat betekend dat Keshun Sherrill als MPV 2017-2018 is uitgeroepen.