New Heroes wordt vierde (data Play-offs)

Door het verlies van onze helden in de laatste competitiewedstrijd tegen Groningen zijn Poropat en zijn mannen als vierde in de competitie geëindigd. Na de allerlaatste speeldag moest de Bossche formatie Zwolle en Leiden nog voor zich dulden en zakte vanaf de tweede plaats naar de vierde stek.

Door dit verlies zal New Heroes de kwartfinales op 1 (thuis), 3 (uit) en 5 (thuis) mei tegen Rotterdam moeten spelen. Wanneer ze deze ronde door komen dan wordt in de halve finales Donar de tegenstander. Die halve finale wedstrijden worden gespeeld op dinsdag 8 mei, donderdag 10 mei, zaterdag 12 mei, dinsdag 15 mei en indien nodig op donderdag 17, zaterdag 19 en zondag 20 mei. Groningen heeft dan het thuisvoordeel

De finale zal worden gespeeld op dinsdag 22, donderdag 24, zaterdag 26, dinsdag 29 en indien nodig op donderdag 31 mei, zaterdag 2 juni en zondag 3 juni.

Zoals het hele seizoen lang al het geval is zijn de genoemde data onder voorbehoud.

Team1234T
New Heroes513151548