De ultieme competitiefinale

Zaterdag speelt New Heroes haar laatste wedstrijd in het reguliere seizoen. Niet zomaar een wedstrijd, op het affiche staat als tegenstander Donar vermeld. Een aansprekende topwedstrijd die ook nog eens ergens over gaat. Groningen zal als eerste eindigen in de competitie. Voor New Heroes hangt veel van deze wedstrijd af. Bij winst worden ze tweede in de competitie, hoeven ze de eerste ronde van de play-offs niet te spelen en kunnen ze Groningen pas in de finale als tegenstander ontmoeten.

Verliest New Heroes zaterdag dan worden ze vierde in het competitie en moeten ze Leiden en Zwolle voor zich dulden. Gevolg is dat er in de play-offs een extra ronde moet worden gespeeld en zal, wanneer die eerste ronde wordt doorstaan, Groningen al in de halve finale de tegenstander zijn.

Kortom zaterdag is het voor New Heroes, der op of der onder, do or die, de dood of de gladiolen, alles of een heel stuk minder. Je kan dus niet alleen genieten van het spel van beide topclubs, de wedstrijd zal met name voor de Bossche schare bol staan van de spanning. Alle reden om dat zaterdag vanaf 20.00 uur live mee te maken en het team aan te moedigen. Kom nar de Maspoort ene schreeuw je schor. Koop hier jouw kaartje.