Titans

The Titans 2.0

Afgelopen maandagavond werd in de businessclub in de Maaspoort de Algemene Ledenvergadering van The Titans gehouden. Na een lastige periode voor the Titans waarin 2017 niet eens een ledenvergadering werd uitgeschreven was het de vraag wat de toekomst van the Titans moest zijn. De opkomst van de leden was ver boven de verwachting. De vergadering begon dan ook met het aanslepen van extra stoelen.

De aanwezige leden waren zeker van mening dat ook in deze veranderde tijden de grootste Nederlandse supportersclub van een professioneel basketballteam door moet gaan. Ondanks de veranderingen binnen maar ook buiten de Maaspoort op dit moment is er zeker nog toekomst voor een goede supportersvereniging. Verschillende ideeën passeerden de revue. Onder de titel the Tiotans 2.0 was er door een lid een discussiestuk op papier gezet. Van een aantal ideeën werden de leden dusdanig enthousiast dat er meteen werkgroepjes zijn gevormd om deze verder uit te werken. Sommige veranderingen zullen snel verwezenlijkt kunnen worden, anderen zullen meer tijd vergen en hebben meer inzet nodig.

Hou deze website in de gaten, wanneer alles lukt en door kan gaan staan er voor The Titans mooie dingen te gebeuren. We houden je op de hoogte.