Titans

Vanavond ALV The Titans

Leden van The Titans zijn al via de nieuwsbrief en de mail uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering. Vanavond, 23 april om 19.30 uur zal deze in de businessclub in de Maasspoort worden geopend.

Via deze oproep aan onze leden willen we nogmaals benadrukken dat het een cruciale ledenvergadering zal worden. Niet alleen wordt er terug gekeken en door het bestuur verantwoording afgelegd. Ook zullen we kijken naar de toekomst. Sinds de overname van de club door Bovano bv is er ook voor uw supportersvereniging het een en ander veranderd. Hoe gaan we daar mee om en wat voor toegevoegde waarde heeft de supportersvereniging?

Wij zijn er voor jou als supporter van het Bossche professionele basketball dus jij en de andere leden zijn de enige die het voor het zeggen hebben binnen The Titans. Wat verwacht jij van een supportersvereniging.

Laat vanavond jouw stem horen anders heb je verder ook niet veel meer te zeggen. Vanavond zouden de koppen met spijkers moeten worden geslagen.

We zien elkaar vanavond, 19.30 uur, businessclub New Heroes in de Maaspoort (toegang alleen  voor leden van the Titans)