Titans

Wie wordt er MVP 2017-2018

Zeker na de verloren wedstrijd in Zwolle is de eindstand in de reguliere competitie en de daarbij behorende uitgangspositie voor de play-offs nog helemaal open. Ook in het klassement voor de MVP 2017-2018 is nog niet duidelijk wie er met de titel vandoor gaat.

Na iedere thuiswedstrijd die New Heroes in de reguliere competitie in de Maaspoort speelt wordt door een delegatie van the Titans de MVP van die wedstrijd gekozen. Niet alleen krijgt hij die wedstrijd alle eer en een bos bloemen uit handen van een cheer leader, hij krijgt ook 3 punten in het klassement. De nummer 2 krijgt 2 punten en de nummer 3 krijgt 1 punt. Het klassement wat dat oplevert is op deze site te zien.

Met nog één thuiswedstrijd te gaan tegen Groningen is de strijd om de MVP van het jaar ongemeen spannend. Het hele seizoen al wisselen Stefan Wessels en Keshun Sherril elkaar op de eerste plaats af. Met nog één wedstrijd te gaan staan ze zelfs gelijk met 26 punten. Ondanks de inhaalrace van Norville zijn Stefan en Keshun niet meer te achterhalen. Vraag blijft; “wie wordt de MVP van het seizoen?”. Na de allerlaatste competitiewedstrijd tegen Groningen zullen we dat pas weten.