Allemaal naar Zwolle!

De play-offs naderen en voor onze helden is het van het grootste belang om minimaal op de 2e plaats te eindigen. Plaats 1 en 2 in de competitie geven een vrije doorgang naar de halve finale van de play-offs. Op dit moment kunnen we nog op plaats 1 tot en met 4 eindigen. Met nog twee wedstrijden te gaan, uit tegen Zwolle en thuis tegen Groningen is alles nog mogelijk.

Zaterdag spelen onze helden in Zwolle en jij kan daar bij zijn. Er zal dan een supportersbus naar Zwolle rijden. Door het New Heroes businessclub lid De Lucht restaurants wordt deze reis inclusief Whopper menu gesponsord. Daardoor kan de eigen bijdrage bescheiden blijven.

Als volwassene betaal je 19,50 en als kind 10 euro. Dat is dus voor de busreis, een toegangskaartje en een whopper menu. Wees er snel bij want er kunnen 50 supporters mee in de bus en vol = vol

Reserveer jouw ticket door een mailtje met jouw gegevens te sturen. Schreeuw onze jongens zaterdag naar de overwinning!