Titans

Nieuwe traditie lijkt geboren in de Maaspoort

Tradities moeten ontstaan en een paar wedstrijden geleden lijkt er een nieuwe traditie te zijn geboren in de Maaspoort. De sfeer zat er die avond goed in en ineens klonk het bekende ”Sweet Caroline” van Neil Diamond door de Maaspoort. Op het juiste moment werd de muziek weggedraaid en dat was maar goed ook want het publiek nam het “OH, OH, OOH” luidkeels over.

Nu de play offs voor de deur staan leek het ons een goed moment om deze traditie echt in gang te zetten en daarom een paar goede voorbeelden van hoe de (Noord) Ierse supporters Sweet Caroline beleven. Vooral het “SO GOOD, SO GOOD!” Zou wat ons betreft ook in de Maaspoort te horen mogen zijn. Kijk en geniet van onderstaande beelden en laten we deze beleving ook naar onze Maaspoort brengen!

Noord Ierse voetbal fans in Belfast

Neil Diamond in Fenway Park Boston
De Boston Red Sox zijn waarschijnlijk een van de eerste ploegen die het Sweet Caroline adopteerde in hun stadion

Fans van het Penn State college football team