Titans

Helden naast het veld

In de Maaspoort staan iedere wedstrijd onze New Heroes op het veld om de Bossche eer te verdedigen. Niet alleen op het veld maar ook daarnaast zijn er helden te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de medewerkers, vrijwiligers van New Heroes en the Titans.

Deze keer gaat onze aandacht uit naar een nog erg jonge heldin. Afgelopen zaterdag tijdens de wedstrijd tegen Rotterdam heeft de jonge dame op de foto letterlijk de hele wedstrijd lang onze helden op het veld vanaf de D tribune staan aanmoedigen. Deze cheerleader in de dop bleef maar doorgaan met dansen. Als beloning mocht ze tussen de “grote” cheerleaders, onze Emma dancers, in staan en mee doen. Dat deed ze met verve.

Wie de jeugd heeft heeft de toekomst en het stuk show om het veld lijkt zo voor jaren gegarandeerd. Wanneer we als Bossche fans zo achter onze helden gaan staan als deze dame zal New heroes het nog ver schoppen in de play-offs