Titans

recordspeler in Titans Café

Na zijn 659e wedstrijd waarin hij de Bossche kleuren verdedigd zal Kees Akerboom Jr aanschuiven in het Titans Café. Nadat hij tegen Den Helder Suns met 656 wedstrijden het record van Jos Kuipers over nam komt Kees na iedere wedstrijd steviger in het zadel als diegene die de meeste wedstrijden voor Den Bosch heeft gespeeld.

Jarry Popelier zal dinsdag 27 maart zeker terug kijken naar de 17 seizoenen die Kees in Bossche dienst speelde. Ook de wedstrijd van die avond tegen Landstede Zwolle zal aan bod komen. Er zal zeker ook vooruit gekeken worden, hoe staat New Heroes er voor zo vlak voor de play-offs met nog een klein dozijn wedstrijden te spelen.

Kortom kom na de wedstrijd tegen Landstede naar de foyer in de Maaspoort voor het Titans Café met Kees Akerboom Jr.