New Heroes start met E-Sports team

Vandaag is bekend geworden (1 dag na de eerste officiële e-sports voetbal interland) dat ook New Heroes gaat beginnen met een E-Sports team. Een E-sports team is een digitale versie van een professional sportteam welke wedstrijden speelt tegen andere teams. Groot verschil is, buiten dat het om digitale wedstrijden gaat dat de teams aangestuurd worden door maar 1 persoon.

In de eredivisie voetbal is er al een heuse competitie (e-divisie) waarvan wedstrijden zelfs op Fox Sports worden uitgezonden. Hoe het e-sports team van New Heroes precies vorm gaat krijgen is nog niet bekend maar het is gaaf om te zien dat deze trend nu ook over komt waaien naar het (Bossche) Basketball.

Hieronder een link naar de e-league van de eredivisie voetbal voor meer informatie.

eDvisie