Poropat 4 wedstrijden geschorst.

Na zijn dubbele technische fout en daarop volgende woedeuitbarsting in de bekerwedstrijd tegen en in Leiden heeft de NBB een zaak aangespannen tegen onze coach.
De tucht- en geschillencommissie heeft maandag 12 maart besloten om Silvano vier wedstrijden te schorsen. Naast de schorsing heeft Silvano ook twee wedstrijden voorwaardelijke schorsing opgelegd gekregen. De proeftijd loopt tot 1 augustus 2019. Deze straf geld voor zowel competitie als beker wedstrijden.
Silvano zal de retour wedstrijd voor de beker op 13 maart in de Maaspoort tegen Leiden niet langs de lijn staan.
Ook de competitiewedstrijden thuis tegen Donar op 22 maart, uit tegen Aris op 24 maart en op 29 maart uit tegen Donar zal Jeroen van Vugt de coaching op zich nemen.
New Heroes beraad zich nog of ze nog hoger beroep aan zullen tekenen.