New Heroes gaat op zoek naar vervanger

In de wedstrijd tegen BAL scheurde de floorleader van New Heroes zijn achillespees af. Komende donderdag wordt Antony Marshall geopereerd in het St. Annaziekenhuis in Geldrop. Daarna begint een lange revalidatie. Einde seizoen dus voor Marshall en einde periode bij New Heroes. Want hoe hard dat ook mag zijn, de Bossche club gaat natuurlijk niet verder met een speler met een aflopend contract die de eerste helft van volgend seizoen ook nog geblesseerd is.

Vervanger
Voor New Heroes komt het afhaken van de pointguard bijzonder slecht uit, op het moment dat de beslissende fase van de competitie ingaat. ,,Als het kan willen we heel graag een vervanger voor hem halen. We hebben ook een lijstje met spelers, maar het is de vraag of die in deze fase van het seizoen beschikbaar zijn”, zegt Frederiks.

Lees het hele artikel in het Brabants Dagblad