Maart maand van de waarheid

Maart wordt de maand van de waarheid voor New Heroes. Onze helden treden deze maand maar liefs 9 keer aan tegen niet de minste tegenstanders.  In één maand spelen we op twee wedstrijden na  net zoveel wedstrijden als dat er dit seizoen in 2017 door New Heroes werd gespeeld. De maand maart lijkt in aanloop naar de play-offs voor dit seizoen en voor de bekercompetitie doorslaggevend te worden.

Op 22 (thuis) en 29 maart (uit) zal er gespeeld worden tegen Donar, de huidige nummer één in de competitie. Overigens zal niet zo lang daarna, op 10 april, voor de tweede keer in de Maaspoort tegen de Groningers worden gespeeld.

Ook de nummer twee, ZZ Leiden, zullen we een aantal keren deze maand treffen. Op de laatste dag van maart zullen de Leidenaren in de Maaspoort voor de competitie komen spelen. Daarnaast zal de halve finale van de NBB Beker op 6 maart in Leiden en op 13 maart in Den Bosch worden uitgevochten. Om de finale van de beker te halen is voor beide ploegen van zeer groot belang.

Meer dan voldoende top wedstrijden in maart voor New Heroes. Dat beloofd veel spektakel en spanning. Nu worden kampioenschappen vaak tegen de teams die wat lager op de ranglijst staan beslist. Daarom zal New Heroes het vizier ook in de uitwedstrijden tegen Weert, Rotterdam en Leeuwarden en de thuiswedstrijd tegen Den Helder scherp moeten hebben. Een uitglijer tegen deze teams kan je zomaar een of meer plaatsen op de ranglijst doen zakken.

Het hele programma voor maart ziet er zo uit.

Datum Tegenstander uit/thuis competitie/beker
03-03-2018 BAL Weert uit competitie