Justin volgt Wesley naar Qatar

Het leven van een Amerikaanse prof basketballer kan er raar uit zien. Vorig seizoen speelde Justin Watts nog in de Maaspoort voor New Heroes. Dit seizoen speelde Justin voor het Poolse bij Czarni Slupsk. Die club kwam financieel in zwaar weer. “Niemand heeft de laatste maanden salaris ontvangen” wist Justin ons te vertellen.

Heel even was Justin zonder team maar inmiddels heeft hij een nieuwe werkgever gevonden. In Qatar, in de plaats Doha, gaat hij spelen voor Algharafa Sports. Justin zal dan spelen in de Qatar Basketball league. Algharafa werd vorige maand nog in de halve finales van de play offs in de QBL door A Wakrah met 2-0 uitgeschakeld.

Al Gharafa uit Doha is overigens een grote sportorganisatie in Qatar waar ook, voetbal, handbal, atletiek, zwemmen, volleyball, tafeltennis en zaalvoetbal op hoog niveau wordt gespeeld. De naam van de club komt je misschien bekend voor omdat Wesley Sneijder ook in de kleuren van Al Gharafa speelt.