Titans

Succesvolle loterij voor Alzheimer NL

Donderdag, voor de wedstrijd tegen Apollo stonden de vrijwilligers in de foyer van de Maaspoort weer lootjes te verkopen. Ook deze keer waren er weer leuk prijsjes te winnen. Toch was dit een bijzondere loterij. Aangestoken door het initiatief van Nick Betrums stond de loterij in het teken van Alzheimer NL. De oorzaak van dit anders is een treurige. Nol Matthijssen die ruim 40 jaar vrijwilliger was voor het Bossche professionele basketbal is helaas door deze ziekte getroffen.

De hele opbrengst van de loterij zal worden geschonken aan Alzheimer NL. Er werden meer loten dan normaal verkocht zodat onze penningmeester binnenkort 208 euro zal maken aan Alzheimer NL. Heel er fijn en bedankt alle lootjes kopers en we wensen de prijswinnaar veel plezier van hun prijs.