Titans

Titans loterij in teken van Alzheimer.

Donderdag voor de wedstrijd tegen Apollo Amsterdam zal in de foyer van de Maaspoort weer lootjes verkocht worden voor the Titans loterij. Ook deze keer kunt u weer een leuke prijs winnen door voor 2 euro vijf lootjes te kopen (of een veelvoud daarvan) Grote verschil is dat de opbrengst van de loterij op 15 februari in zijn geheel naar Alzheimer NL zal gaan.

Al eerder werd er in de Maaspoort aandacht gevraagd voor de ziekte Alzheimer. Aanleiding was het gegeven dat Nol Matthijsen door deze ziekte is getroffen. Nol was meer dan 40 jaar vrijwilliger bij het Bossche basketball. De actie tijdens de wedstrijd tegen Aris kwam zo spontaan dat the Titans niet meer konden aansluiten.

Dat gaan we met uw hulp donderdag helemaal goed maken. We vragen niet zomaar geld, u doet meteen mee met the Titans loterij. Kom voor de wedstrijd naar onze stand of koop lootjes bij onze loten verkopers. Omdat de prijzen gesponsord zijn hebben we geen kosten en kan iedere euro die we aan loten verkopen voor 100% naar Alzheimer NL.

DOE MEE, KOOP LOTEN!

Ons artikel met daarin het blog wat Nick over zijn opa schreef lees je hier