Stefan alleen op één

Iedere thuiswedstrijd van New Heroes in de Maaspoort wordt de MVP van deze wedstrijd bekend gemaakt. Aan het einde van de wedstrijd krijgt deze de eer en een bos bloemen.

Deze MVP wordt gekozen door een jury van Titans leden. Die wijzen een nummer 1, 2 en 3 aan. De nummer 1 krijgt 3 punten, de nummer 2 krijgt er twee en je raadt het al, de nummer 3 krijgt 1 punt in het klassement.

Afgelopen zaterdag tegen Aris werd Stefan Wessels de MVP. Daardoor kwam hij met 15 punten alleen aan de leiding. Tot zaterdag deelde Stefan de koppositie met Keshun Sherrill. Stefan en Sherrill hebben al vaker stuivertje gewisseld of gelijk gestaan in dit klassement. Wanneer we in ogenschouw nemen dat Stefan een aantal wedstrijden geblesseerd was en dus geen punten kon scoren geeft dit alleen maar aan hoe belangrijk onze aanvoerder voor New Heroes is. Sherrill staat nu tweede met 13 punten op de derde plaats gevolgd door Mike Miklusak met 9 punten.

De uitslag van de gewonnen wedstrijd tegen Aris afgelopen zaterdag was

1 Stefan Wessels 3 punten

2 Mike Miklusak 2 punten

3 Keshun Sherrill 1 punt