Titans

Norville Carey in Titans café

Norville begon het seizoen bij New Heroes niet helemaal soepel. In de oefencampagne had hij ever tijd nodig om te wennen en na het begin van de competitie moest hij vanwege een blessure een paar wedstrijden aan de kant blijven. Nu hij fit en zich steeds meer thuis gaat voelen in Den Bosch speelt hij steeds meer de sterren van de hemel. Dat kan je soms bijna letterlijk nemen, wat hebben we kunnen genieten van mega hoge en snelle blocks of alley oops waarbij het leek alsof hij uit het plafond kwam vallen. Daarnaast weet hij ook wat scoren is en staat hij regelmatig bovenin de topscoorders lijst.

Zaterdag na de wedstrijd tegen Aris kan je nader kennis maken met onze vriendelijke Center uit de Britse Maagdeneilanden. In de Foyer zal Jarry Popelier hem een interview afnemen.

Tot zaterdag, tot in de Maaspoort

Heya Den Bosch