Halve finale tegen Leiden

New Heroes ging met twee overwinningen op Aris nog relatief gemakkelijk naar de halve finale. In die halve finale wordt het hele andere koek. De affiches in het bekertoernooi van de NBB zien er in de halve finale prachtig uit. Landstede Zwolle speelt tegen Donar Groningen en onze helden spelen tegen Leiden.

Om de finale van het bekertoernooi te halen moet de tegenstander over twee wedstrijden overwonnen worden. New Heroes speelt eerst uit in Leiden en de uiteindelijke beslissing valt thuis in de Maaspoort. In de competitie werd in Leiden, na eerst een hele wedstrijd aan de leiding te hebben gestaan, verloren met 83-81. Thuis werd twee weken geleden met 68-60 gewonnen. Het hoeft geen betoog dat Den Bosch en Leiden aan elkaar gewaagd zijn en dat wedstrijden tussen deze aartsrivalen bol van de spanning en sensatie staan.  Wanneer de wedstrijden zullen worden gespeeld is nog niet bekend.