Blessure Antony lijkt mee te vallen

Menig fan van New Heroes of Antony Marshall in het bijzonder, zullen zich zorgen hebben gemaakt over zijn knieblessure. Vorige week konden wij melden dat Antony aan zijn knie geblesseerd was en dat een scan de ernst van de blessure moest uitwijzen. Er waren twijfels in de medische staf over de ernst van deze blessure. Meer was op dat moment nog niet bekend, ook niet of het de knie was waaraan Antony in het verleden zwaar geblesseerd is geweest.

Kort na dit bericht stelde club eigenaar Bob van Oosterhout de fans al enigszins gerust: “het is zijn ‘andere’ knie, waar hij in de wedstrijd tegen Leiden twee tikken tegen gehad heeft.. Staat dus volledig los van verleden.”

Vandaag  spraken we Antony tijdens de kracht training. “De uitslag van de scan was goed. De blessure bleek niet al te groot” vertelde een opgeluchte Antony. “Ik denk dat ik nog wel even nodig heb om te herstellen”.