Justin Watts zonder club

De clubs in de DBL kennen zo hun financiële problemen. Iedere ploeg heeft ooit wel eens op de rand van een faillissement gestaan of is als eens failliet geweest. Gelukkig lijkt het nu beter te gaan. Met nieuwkomer Den Helder is het aantal ploegen in de DBL weer gegroeid. Dat het niet alleen in Nederland zo af en toe financieel lastig is heeft Justin Watts aan de lijve ondervonden.

Vorig jaar speelde hij nog in de Maaspoort voor New Heroes en had dit seizoen employ gevonden in Polen bij Czarni Slupsk. Na 13 wedstrijden is hij samen met mede Amerikaan Dominic Artis vanwege financiële en organisatorische problemen bij de club ontslagen. Justin speelde 13 wedstrijden in Polen en had gemiddeld 15.8 punten per wedstrijd.

Van het Amerikaanse contigent spelers bij New Heroes tijdens het vorige seizoen is alleen DJ Balantine nog in het professionele cirquit te vinden in IJsland en speelt Antwan Scott op Cyprus voor Keravnos. Charles Mitchel werd al eerder dit seizoen in Tsjechië bedankt voor zijn diensten en Steve McWhorter heeft voor zover wij weten geen professionele aanstelling kunnen vinden.