Titans

Succesvolle bowling with the stars

Vrijdag 26 januari 2018 was dit seizoen de avond voor de traditionele Bowling with the stars. In het bowlingcentrum de Maaspoort speelden supporters, staf en spelers van New Heroes tegen elkaar.

Van de spelers deed Keshun Sherrill wat van hem verwacht werd. Hij behaalde van de spelers de met 151 punten de hoogste score. Coach SIlvano Poropat werd met 143 punten tweede en Stefan Wessels sloot met 137 punten de top drie bij de spelers af.

De 151 punten die Keshun scoorde bleken echter niet voldoende te zijn om ook als over all winnaar uitgeroepen te worden. Patrick van Woensel wist 1 puntje meer te scoren. Hij won met 152 punten niet alleen het supporters klassement maar won ook het over all klassement. Marcel Pennings werd bij de supporters tweede met 136 punten gevolgd door Frank vd Heuvel (128).

Keshun Sherrill was tijdens de showwedstrijd tegen Bas Jansen na anderhalf uur bowlen zichtbaar vermoeid. Bas was daarentegen nog helemaal fris.  Geen schande dus dat Keshun deze wedstrijd niet wist te winnen.

Supporters en spelers kijken terug op een wederom geslaagd en uniek evenement.