Titans

Toss Den Bosch succesvol

De fans moesten even wachten voordat het zover was. Na 2,5 minuten zuivere speeltijd vanaf de tip off gooide Stefan Wessels zijn tweede vrije worp raak en konden de knuffels eindelijk het veld op. Menig Bossche fan had al een aantal keren start klaar gestaan met zijn of haar knuffel maar de bal wilde er niet in.

Het geduld werd beloond. Een regen aan knuffels in alle soorten en maten stortte zich vanaf de tribunes op het veld. Zakken vol werden er van het parket geraapt.

Nog diezelfde avond konden Bart Mees namens New Heroes en Hans van Wanrooij namens the Titans maar liefs 1062 beren overhandigen aan een blije Amal van de stichting “ieder kind een glimlach”.

Maar dat was nog niet alles. In het foyer stond een stand waar fans die geen beer hadden meegenomen in ruil voor een knuffel een vrijwillige donatie konden doen. Naast de beren konden we de stichting ook nog eens €127,80 overhandigen.  “dank jullie wel, bedankt voor jullie inzet”, Amal van de stichting was zichtbaar in haar nopjes met zoveel knuffels. “Hier kunnen we zoveel kinderen mee blij maken, dank jullie wel”.

Een geslaagde Toss Den Bosch dit seizoen, op naar de volgende Toss Den Bosch in het volgende seizoen!

Opslået af Ebbc DenBosch på 21. januar 2018