Wat doe je voor € 2 ?

Je zou een patatje met kunnen eten van 2 euro, of een milkshake kunnen kopen. De zaterdageditie van de krant lezen of jouw auto 40 minuten in de Arena parkeren.
Maar je kan je ook een hele avond vol spanning en sensatie vermaken bij New Heroes in de Maaspoort!

De thuiswedstrijd in de kwart finale voor de NBB beker tegen Aris is op 16 januari 2018 om 20.00 uur in de Maaspoort.

Seizoenkaart houders kunnen vanzelfsprekend op hun kaart naar binnen. Heb je geen seizoenkaart dan zijn de toegangskaartjes voor deze bijzondere wedstrijd bijzonder prettig geprijsd. Je betaalt maar 2 euro! en parkeren kost je niets.

Kom dinsdag 16 januari onze helden aanmoedigen en schreeuw ze naar de halve finale van de NBB beker!
Tot dinsdag, tot in de Maaspoort!
Heya Den Bosch

De return in Leeuwarden zal 31 januari om 20.00 uur gespeeld worden.