8e finale tegen Apollo

Voor New Heroes begint 2018 met een volle agenda. Vanavond speelt New Heroes de 8e finale van het bekertoernooi in en tegen Amsterdam. De indeling van het bekertoernooi is net zo schots en scheef als de indeling van de competitie dit seizoen.

Eerder moest BAL zich noodgedwongen uit het toernooi terug trekken omdat de wedstrijd tegen Donar niet te plannen zou zijn. Vanavond spelen Apollo en New Heroes tegen elkaar voor een plaats in de kwart finale waarin de tegenstander al een aantal weken bekend is. De winnaar van het duel vanavond zal spelen tegen Aris Leeuwarden. De ploeg waar New Heroes deze week nog met ruime cijfers van wist te winnen. Dat wrodt een ronde over twee wedstrijden. In de 8e finale wordt maar 1 wedstrijd gespeeld. Het is vanavond dus “do or die”.  Eerder in de competitie wist New Heroes in Amsterdam van Apollo te winnen met 67-79. Apollo is een ploeg die zomaar uit het niets voor een verrassing kan zorgen. Poropat en zijn mannen mogen de Amsterdamse formatie zeker niet onderschatten.

Wie het duel niet live kan volgen kan de wedstrijd via de livestream zien.